Quiet Clearing

Quiet Clearing

Het heeft even geduurd dat ik over deze kleur heb geschreven, maar vergis je niet want ik ben er helemaal weg van! Ik gebruik het graag in een ontwerp en je kan er alle kanten mee op, het is dan ook niet voor niets dat ze deze kleur hebben uitgeroepen tot kleur van het jaar 2019.

De donkere kleur groen Quiet Clearing van Histor heeft een rustgevende werking, een levend effect, geeft een luxe uitstraling en gaat nooit uit de mode, ook daarom is dit de perfecte kleur voor in je woning.

We halen al wat langer de kleur groen in huis door o.a. planten in huis te nemen. De kleur Quiet Clearing is een kleur die je makkelijk kunt combineren. Zowel met warme tinten zoals oudroze, goud, off-blacks en donker hout voor een intieme, warme sfeer. Maar ook met zachte pastel kleuren en licht hout voor een neutraler effect.

Vind je de kleur toch nog te donker of te heftig, kies er dan voor om de kleur bijvoorbeeld in vlakken of als lambrisering te gebruiken. Of kies er voor om een bijzettafeltje of kastje in deze kleur te schilderen.

 

 

 

 

 

By: Deardesigner             By: Dyrup                                        By: Mijnhuisje           By: Stylinge

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 9 =