Laat je inspireren door kleur van het jaar 2019: “Spiced Honey”

Laat je inspireren door kleur van het jaar 2019: “Spiced Honey”

Elk jaar word er een kleur uitgeroepen tot kleur van het jaar. Dit jaar (2019) is dat de kleur Spiced honey.

Het is natuurlijk al wel weer even geleden dat deze kleur verkozen is als kleur van het jaar. Ik heb wel even moeten wennen aan deze kleur, maar langzaam aan ben ik er wel steeds meer van gaan houden. Ik heb me verbaasd over de veelzijdigheid en de vele combinaties die je je met deze kleur kunt maken, daardoor heeft Spiced Honey me toch overgehaald. Het straalt rust uit in elk interieur, het gaat heel goed samen met een Scandinavisch interieur omdat het een natuurlijke tint is. Natuurlijke tinten gaan goed met natuurlijke materialen en zo kan je er weer eindeloos veel variaties mee maken.

Een honing achtige kleur met een amber achtige ondertoon (oranje-geel) is goed te combineren met andere kleuren. De kleur komt goed uit met lichte kleuren en tinten. vooral de poederkleuren. Hiermee creëer je een open gevoel in de ruimte waardoor je een rustig gevoel ervaart.

Bron: A creative mess

 

Ook kan je Spiced Honey combineren met wat donkerdere kleuren en tinten. Het interieur word er wel wat “zwaarder” van, daarom kan je beter de donkere kleuren gebruiken als kleur accenten en Spiced honey als hoofdkleur.

Bron: Flexa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je Spiced Honey niet helemaal in je interieur verwerken  maar wel als accenten terug te laten komen in je interieur? Dan kan je de kleur ook laten zien in je accessoires zoals bijvoorbeeld, een stoel, kussen, vloerkleed etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 3 =