Henk Otten

Interieuradvies

We hebben Roomz op aanraden van een vriendin ingeschakeld omdat het ons niet lukte een goede sfeer te creëren in ons huis. Hier hebben we geen moment spijt van gehad. Jaimie heeft onze verwachtingen echt overtroffen.
Als eerste komt ze bij je langs en inventariseert ze uitgebreid je wensen en maakt ze foto’s. Aan de hand hiervan gaat ze aan de slag en volgt een tweede afspraak waarin je een prachtig uitgewerkt plan ontvangt. Hiermee kan je zo aan de slag gaan, aan alles is gedacht, van kleurcodes van verf, stofstalen, waar alle producten te koop zijn en wat ze kosten. Ook legt ze goed uit waarom ze tot bepaalde keuzes is gekomen. Wat wij zo knap vinden is dat wij zelf nooit op deze ideeën zouden zijn gekomen maar dat ze toch precies onze smaak heeft weten te vangen.

Uiteindelijk hebben we Jaimie nog terug laten komen om aan de slag te gaan met de accessoires. Zij heeft toen de laatste puntjes op de i gezet door alle accessoires een plekje te geven. We zijn super blij met het eindresultaat!

Review via Marktplaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *