Ik hou me graag bezig met wat ik het allerliefste doe; mensen helpen om van hun interieur iets bijzonders, passends en authentieks te maken. Een ruimte vorm geven is voor mij iets heel persoonlijks, ik luister goed en verdiep me in mijn klanten zodat we komen tot een persoonlijk interieur. Functioneel, met de gewenste sfeer en uitstraling. In de loop der jaren verzamelde Ik een team van vakmensen en leveranciers om me heen die samen met mij altijd weer een fantastisch interieur weten te realiseren.

Roomz is ontstaan vanuit een grote passie voor interieuradvies en –ontwerp. Interieur en design fascineren me al sinds ik een klein meisje was. Met regelmaat ging het interieur van mijn slaapkamer op de schop en verslond ik interieurtijdschriften. Hoewel ik tijdens mijn middelbareschooltijd en studietijd altijd trouw ben gebleven aan mijn creatieve kant ben ik toch in de zakelijke dienstverlening gaan werken. Echter, na ruim 10 jaar in deze wereld werkzaam te zijn geweest, bleef de creatieve kant aan mij trekken en heb ik gekozen voor het volgen van een opleiding Binnenhuisarchitectuur en het oprichten van Roomz.

Na ruim 15 jaar met veel plezier in een jaren ’30 huis gewoond te hebben ben ik in 2020 ben ik met mijn gezin verhuisd naar een nieuwe, grotere woning. Een enorm klushuis met alle uitdagingen die daar bij komen kijken. Ondertussen ben ik dus ook ervaringsdeskundige op het gebied van verbouwen en kan ik je ook op dit vlak van de nodige tips voorzien.

Jaimie van de Sande

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *